En liten uppdatering

Hej hopp. Ännu en gång är det fantastiska hösten över oss - det känns i luften. Har lektion först ikväll, första dagen på höstens kvällskurs ("Det antika samhället i texter" - en kurs som fokuserar på den antika människans leverne med brev, böcker, traktat och andra texter som källmaterial) och jag tog en ordentlig sovmorgon till ca 11.

 

Har dragit ner på kaffet, vilket innebär att jag är lite tröttare, men mindre dampig, än tidigare.

 

Lite Penguin Café Orchestra på det? (Ett av mina favoritband)

 

 

Vad annars? Vi blir antagligen en mindre i lägenheten inom en snar framtid. Jag beefar just nu lite med Radiotjänst om min faktura och igår hängde jag, Linn och Mathias (en ny bekantskap, Angelinas kille) på Mosebacke och Gula Villan. Vi snackade med tyskar, fransmän och tre andra nya bekantskaper (de sistnämnda på tuben).

 

Arkeologi är vad som står på schemat för hösten. Dock inte vanlig arkeologi (som jag ska läsa sen) utan "Antikens kultur och samhällsliv", arkeologi med fokus på medelhavsområdet. Ännu en gång går jag tillbaka till grundkurserna, men en kandidat i idéhistoria blir det nog till våren, jag avslutade precis min långt efterlängtade B-uppsats (efter att ha väntat på den sista boken i över 42 dagar). Jag är rätt nöjd.

 

Har ett litet projekt för mig, jag odlar mustasch (hur tjock vet jag inte, men jag tycker i alla fall att skäggväxt klär mig, får se hur det blir med näsborsten/snorpappret/slemsugaren/etc). Jag har numera också vant mig vid att inte ha min lugg, och jag trivs ganska bra med det. Det är skönt att inte behöva fixa med den hela tiden (men jag ska ändå spara ut så att jag KAN ha den om jag så skulle önska). Varför gå genom livet utan att prova på saker?

 

Här är jag precis då jag vaknat och dragit på mig en tröja:

 

 

Sommaren har gjort mig "tjock" (ja, jag vet, men allt är relativt). Det skiter jag i, men jag ska i alla fall ut och träna lite mer. Kroppens förfall har redan påbörjats, och kroppen "ska tuktas" - något Linn brukar säga.

 

Så, ännu en höst. Jag välkomnar den med att citera mina nya motton i livet: "C'est la vie", "Det löser sig" och "Don't have a cow, man".

 

"Någon som vill hångla?"

 

Då säger jag salut (!!) och lämnar er (för den här gången) med en låt av Stereolab:

 


Kommentarer
Postat av: Sébastien

Kul med ny look på bloggen!

Och bra bild på dig, också.

2010-09-02 @ 13:56:01
URL: http://popstitute.blogg.se/
Postat av: Alex

Jaaaaa! Jag orkade äntligen lära mig HTML XD Ska börja seriösblogga igen....Tack! Detta trots skäggväxt? ;D

2010-09-02 @ 14:07:56
URL: http://dynadin.blogg.se/
Postat av: emma

fyfan vad du är snygg i mustasch!

2010-09-02 @ 18:30:01
Postat av: Sébastien

Det där är ju inte riktigt helskägg eller riktig mustasch heller, utan bara lite stubb all over. ;-)

2010-09-03 @ 16:35:32
URL: http://popstitute.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0