Oj oj oj - det är inte lätt att nära sina ambitioner

Så var paniken här igen. Snart återstår enbart lite över en termins CSN, och sedan infinner sig verkligheten.

 

Jag intensifierar stipendiesökandet, men de flesta stiftelserna har inte öppnat för ansökningar vilket innebär att jag enbart kan sitta och skriva ansökningar till dem men inte skicka in något. Stress, stress, stress.

 

Då återstår enbart jobb. Jag KAN inte jobba heltid, jag behöver ett bra jobb som ger några tusen (det räcker liksom med 3000-4000) i månaden så att jag har en hyresgrundande inkomst... resten kan jag lösa genom att ha en klumpsumma för andra utgifter på banken.

 

Jag borde väl inte stressa upp mig, men jag vill verkligen fortsätta plugga tills jag kan söka forskartjänst och/eller något annat via mastern. Nu har jag ju visserligen sporadiska inkomstkällor från barnpassning och enstaka tillfällen då jag fått tentamensvakta (vilket såklart är underbart - jag har kunnat köpa kurslitteratur in absurdum för pengarna) men det gäller ju att hitta en planeringsbar inkomstkälla.

 

Nåja, nåväl... det löser sig nog. My zest for life will always triumph.

Kommentarer
Postat av: Johan

Jo jag vet... Att hitta ett (extra)jobb som ger lagom inkomst är dock inte lätt. De flesta extrajobb som jag har hittat ger bara 2000kr i mån, och det räcker ju inte ens till hyra. Men heltidsjobb går ju bara inte att ha om man studerar parallellt, i alla fall inte om man strävar efter bra resultat.

2010-11-03 @ 12:42:37
URL: http://kanard.blogg.se/
Postat av: Alex

It's the hard-knock life for us...

2010-11-03 @ 13:38:03
URL: http://dynadin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0