Jag ville gå ut...

...men jag drog av mig slipsen och sket i det. I alla fall för tillfället.

What the funk!

Lite cyberfunkad Radiohead? Japansk indierock? Herbie?

 

 

 


Jag måste säga...

...att jag är väldigt nöjd med omarbetningen av mitt bokmanus... såväl titel, som huvudperson, perspektiv och handling och tillämpning av språk är helt nya/nytt. I love it. Jag kanske lägger upp något, vi får se... jag har haft tankar på att låta väldigt få läsa något den här gången. I och med att jag försöker mig på den humoristiska vägen (som på något sätt känns mer integrerad med mitt eget språk än allt jag tidigare skrivit) är jag också osäkrare än förr - det finns inget finare än att få folk att dra på smilbanden, men också inget svårare.

 

Just nu skriver jag i alla fall som en galning. Jag har mer material (och fler idéer) än någonsin förr.

 

Bara för att jag är så nöjd med den (även om dess fulla betydelse är beroende av ett stycke i boken) så ska jag, för den som nu kan vara intresserad, blogga titeln.

 

"Pingvindansen".

 

Det ni! Om det hela är lika överjordiskt erotiskt som titeln säkert får er att tro återstår att se. Bäva.

 

See ya!

Några fotofavoriter från Bukowskis senaste auktion:

"Metro Pictures" av Fredrik Wretman, ur serien "American floors"

 

 

"Dö för dig, natt" av Charlotte Gyllenhammar

 

 

"Christer Indoors 1995/2004" av Tuija Lindström

 

 

"Stillife (John and Jane Doe in the arena)" av Annika von Hausswolff

 

 

"Flasher" av Sirous Namaz

 

 


Buzzcocks

Jag tycker att Mark Ronson ska bli permanent värd för Never Mind the Buzzcocks efter säsong 24, han är grymt charmig.

 


Lite te - lite musik

Sitter och surfar lite på youtube och myspace... kikar också lite i min nya bok med dikter av Nakahara Chuya. Fantastiskt.

 

Visst är det konstigt hur vissa artister bara växer? För ett par år sedan tyckte jag att Robyn var duktig, men hon var ingen favorit... nu är jag helt tagen av hennes kreativitet och artisteri. Just nu lyssnar jag på ett av hennes samarbeten med Röyksopp (som jag också gillar):

 

 

Dessutom, säga vad man vill om Pete Doherty, men han kan faktiskt fixa till jävligt bra låtar:

 


...

Don't wait up mommy, I'm staying out until late!

 


Oj oj oj - det är inte lätt att nära sina ambitioner

Så var paniken här igen. Snart återstår enbart lite över en termins CSN, och sedan infinner sig verkligheten.

 

Jag intensifierar stipendiesökandet, men de flesta stiftelserna har inte öppnat för ansökningar vilket innebär att jag enbart kan sitta och skriva ansökningar till dem men inte skicka in något. Stress, stress, stress.

 

Då återstår enbart jobb. Jag KAN inte jobba heltid, jag behöver ett bra jobb som ger några tusen (det räcker liksom med 3000-4000) i månaden så att jag har en hyresgrundande inkomst... resten kan jag lösa genom att ha en klumpsumma för andra utgifter på banken.

 

Jag borde väl inte stressa upp mig, men jag vill verkligen fortsätta plugga tills jag kan söka forskartjänst och/eller något annat via mastern. Nu har jag ju visserligen sporadiska inkomstkällor från barnpassning och enstaka tillfällen då jag fått tentamensvakta (vilket såklart är underbart - jag har kunnat köpa kurslitteratur in absurdum för pengarna) men det gäller ju att hitta en planeringsbar inkomstkälla.

 

Nåja, nåväl... det löser sig nog. My zest for life will always triumph.

...

Ännu en dag i paradiset.

 

Har ni tänkt på att det blivit varmare igen? Vädergudarna till trots kanske jag får njuta av min höst ett tag till. I bow before thee. Tjalalalalalalalalalala.

 

Funderar kring Halloween. Jag känner för något klassiskt, men samtidigt inte. Den idiotsäkra vägen att gå är något Dracula-ish, främst därför att jag är sugen på det, men också för att 1) jag får ha en slängkappa 2) jag kan pimpa Dracula in absurdum. Något med slängkappa känns i alla fall som den rätta vägen att gå... men jag tror att jag kör på en klassisk-men-ändå-inte-så-klassisk-hybrid-kostym.

 

Nåja, nåväl! Suit up! Idag blir det måndagsöl vid Fridhemsplan.

 

(Watch it - I'm watching you)

 

Ciao!

RSS 2.0