“Rest is not idleness, and to lie sometimes on the grass under the trees on a summer's day, listening to the murmur of water, or watching the clouds float across the sky, is by no means a waste of time”Bara ett par dagar kvar innan jag "inte är någon ungdom längre" (detta enligt Stockholms stad som skickade ett brev innehållandes en kondom - väldigt trist design vill jag tillägga - samt en pamflett gällande mina möjligheter (som nu fråntagits mig, alas!) att få råd och hämta ut gratis kondomer från ungdomsmottagningen). Ni behöver oroa er, jag har aldrig varit där! Älskog är så fysiskt att det nästan blir abstrakt för yours truly *gör en yvig gest med vänster hand*.

Nåja, nåväl...and all that shit. Dagens dag har till skillnad mot föregående dagars dagar varit en dag för vila. Jag sov länge, vaknade och låg i sängen, handlade, åt kantarellsoppa med chevrébakat surdegsbröd och ett riktigt schysst rapsolja (lagrad) och kollade på Spanien runt med Gwyneth & Co (Mario, ich liebe dich - skrev först "dick", freudian slip...ooops! Väldigt osnyggt skägg dock... man ska inte ha trimmad skepparkrans för att dölja bristen på käklinje.). En flaska rött hade inte skadat (jag är fortfarande i det stadiet att jag öppet kan tala om min vilja att korka upp en flaska trots att detta endast sker i samband med att jag ligger naken - TMI!? - i sängen och tittar på tv...).

Jag ska plugga med AC (och kanske Seb, har inte frågat ännu) på söndag... känns lite trist att plugga på födelsedagen, men jag är ju singel, så jag har inga förestående skyldigheter i stil med födelsedagssex (yeah, like that would happen) eller intimt samtalande... men det gör mig inget, jag ska ta igen det (firandet allstå) under nästa veckas ledighet.

För tillfället har jag läst fyra kapitel i Stephen Fry's underbara Making History, ett ovanligt företag från min sida eftersom att jag oftast slukar flera böcker under loppet av 1-3 dagar; jag har dock bestämt mig för att lägga ifrån mig den här då jag märker att jag går in i ultrasuperfantasticreadingmode (som jag ju gör då jag blivit bekväm nog).

Jag borde väl sova nu, men jag funderar på att skriva lite... betyder det att jag har blivit en rastlös arbetsnarkoman? Jag hoppas inte det. Jag kanske borde rymma till Tyskland och sätta mig vid en tjärn (i en kontinental barrskog) och titta på vattnet (se citatet). Kanske Thüringer Wald (se bild), jag har alltid velat åka dit. Vad heter det där djuret som ska bo där? Den där korsningen mellan hare och något mer? Har för mig att den svenska motsvarigheten heter Skvader/Skvadel...

Jaja, ursäkta mig för att jag skrev om personliga saker...men jag har inga problem med att skriva så kallade "meningslösa inlägg" (inte för att jag förstår vad som skulle göra mitt liv värdelösare än dagens outfit, en recension eller en blyertsskiss). Jag gillar mitt liv just nu. Mest för att jag bestämt mig för att det är korkat att slösa bort mig liv på att ogilla det... jag får ju med största sannolikhet bara ett (om interdimensionalitetsteorin - som ju omhuldas av både New Age:are och (insert specifik fysikerinriktning, jag minns inte exakt) fysiker - inte stämmer det vill säga... eller om Jehova, Gud, Jahve, Allah, Shiva, Buddha, Amaterasu, Mushu etc. etc. etc. faktiskt existerar).

Damn, nu har jag skrivit i femton minuter... men det var skönt.

Lev väl kära vänner. Nu beamar jag ut.


Kommentarer
Postat av: Sébastien

"födelsedagssex"? :-p

2010-03-18 @ 22:17:34
URL: http://popstitute.blogg.se/
Postat av: emma

jag älskar dig som mest i nonsensskrift.

2010-03-18 @ 22:32:58
Postat av: Alex

Seb: Ja, det där som alla gifta (frigida) par har i amerikanska tv-serier ^^Emma: Det säger mycket med tanke på vilken ooooooerhörd kärlek du känner inför mitt hela väsen i allmänhet ;)

2010-03-18 @ 23:28:04
URL: http://dynadin.blogg.se/
Postat av: emma

ja. alex, du ska veta att jag inte känner någon roligare än du. and i know fun, om man säger så. birthdaysex och make up sex, det är amerikanska pars sexliv det.

2010-03-19 @ 17:48:09
Postat av: Emelie!

ICH LIEBE DICK!!

2010-03-23 @ 00:36:57
URL: http://nodisco.blogg.se/
Postat av: Johan

Jag har inte varit där heller;-p

2010-03-29 @ 02:03:36
URL: http://kanard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0