Sådär!

Nu kan jag äntligen logga in på mitt bloggkonto igen (nej, det är inte så att det varit ur funktion under den tid som gått sedan jag skrev ett långt inlägg, men då jag kände för att blogga igår laggade kontot så att allt jag kunde skriva var 2 rader innan det hakade upp sig).

Så, vad har hänt?
Vårens extrema pluggande är över. Slutfacit ligger på 90 % A:n, det känns bra (jag förbannar skithögen som gav mig ett B, men det sabbade inte snittet). Sista kursen lämnade jag in tentan till igår, jag kan garantera att det blir minst ett B (annars är det skandalöst). Sedan ska jag bara skicka in en ansökan om fil.kan numero uno. Känns skönt.
Annars då? Jo, jag har inte riktigt varit mig själv den senaste veckan. Vårens och försommarens extrema pepp ersattes av en extrem depression lagom till högsommaren, jag kan spåra ett antal anledningar, men jag orkar inte gå in på det (boring). Jag kan dock säga att jag aldrig varit så trött, varken mentalt eller fysiskt, och det kommer från en före detta anorektiker som upplevt näringsbristsutmattning. Jag orkade inte ens prata med folk (Linn och Sanna) och jag somnade i soffor och mot väggar. Jag som ÄLSKAR att prata. Är det inte typiskt dock? Innan jul brukar man ju ha lite puttrig julstämning, sedan försvinner denna lagom till julafton... detta är lite samma sak. Oh well, man ska inte gnälla för mycket.
Lägenheten är grym btw. Soffan är trasig, men det löser sig. Sanna flyttade nyligen in, allt jag kan säga om det är att Sanna är en grym "hyresgäst".
Festade extremt mycket kring midsommar. Rundade av detta (när jag precis - den 13/7-10 kl. 11.41 - skulle ändra ett stavfel läste jag av ren trötthet att jag "runkade av hemma hos Seb"...tänkte bara berätta det då det kändes otroligt viktigt) med en trevlig fest hemma hos Seb. Jag ska för övrigt lägga upp ett kort med en ganska ovanlig personkonstellation: jag, Seb och Linn (första gången va?)
Jag snodde den från Johans blogg, sorry Johan!
Nåja, det var en fin tillställning i alla fall. Synd att jag missade spelningen igår, men jag var halvdöd efter dagarna i Åkersberga med barnpassning och pluggande. Dessutom är jag urbota trist för tillfället. Kanske är jag något traumatiserad av det faktum att jag inte har några heltidsstudier på över 2 månader *collective gasp*
Oh puhlease.
....
Fruktansvärt varmt är det också, men det hör kanske juli till?
....
Förresten, här är en bild på mig från dagis (ursäkta fotot, jag tog det hos mamma och pappa med mobilen):

Kommentarer
Postat av: Sébastien

Vad små Linn och jag ser ut bakom dig. :-p

2010-07-11 @ 04:21:37
URL: http://popstitute.blogg.se/
Postat av: Alex

Haha! Ja, men jag var ju i rörelse och ni stod tillbakalutade ^^

2010-07-11 @ 12:25:39
Postat av: emma

vilket sött barn du var!

2010-07-12 @ 16:22:16
Postat av: Alex

Ja, och nu är jag gammal och bitter.....vad hände? VAD HÄNDE EMMA?!

2010-07-13 @ 01:20:16
Postat av: emma

fast jag tycker gamla och bittra är det roligaste som finns. helst med käpp.

2010-07-13 @ 14:45:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0