Skåne


Mina trevliga dagar i Skåne drar mot sitt slut. Har vandrat i skogar, på åkrar, simmat längder i poolen, badat på stranden (första gången på 5-6 år) och fyndat på loppisar och i vintageaffärer. Mamma, pappa, systrar och systers sambo är/har varit här. Min misslyckade frisyr har börjat växa ut, men i ärlighetens namn orkar jag inte bry mig så mycket (jag färgade dock om håret igen, så mycket för att köra på min naturliga färg efter alla dessa år).

Jobbar på uppsats, väljer kurser inför hösten och arbetar med bokmanus... jag har faktiskt helt skrivit om boken, det nya manuset är hästlängder bättre än det förra. Blev inspirerad av att hänga med Leif (och Stefan) i Malmö. Fick och läste också Leifs nya pjäs vilken figurerar i ett dubbelarbete han skrivit tillsammans med Bo I. Cavefors (en man jag hade en eldig diskussion med på facebook för X antal månader sedan, men jag är inte långsint... *host*)

Här är lite bilder (dåliga - kameran suger) på min inköp/gåvor än så länge:(Bandet ovan är Sven Hedins reseskildringar)

(Fult omslag på Söderberg, men jag fick den gratis)(Bilden gör inte litografin av Oscar Reutersvärd rättvisa vad gäller nyans eller trompe l'œil-effekten, men jag är väldigt nöjd över att ha kommit över den - ska inhandla "tvillingen" imorgon)(Sängbord från String)(Klassisk kontorsstol - väldigt skön, kostade 50 spänn)

Kommentarer
Postat av: Sébastien

Åh, härligt med så många böcker!Ett intressant sammanträffande: jag köpte också nyligen den Susan Sontag-boken (fast på svenska)på Myrorna. :-)

2010-08-09 @ 23:09:48
URL: http://popstitute.blogg.se/
Postat av: Alex

Är det sant? Det ska bli kul att läsa den, har nämligen bara läst kritik och essäer av henne ^^Jag betalade 1 kr för den XD

2010-08-10 @ 01:27:28
Postat av: Sébastien

Jag betalade 20:- för den, men det känns helt okej det också. :-)

2010-08-10 @ 02:46:02
URL: http://popstitute.blogg.se/
Postat av: Alex

Haha, självfallet. 20:- är också underpris.

2010-08-10 @ 03:12:14
Postat av: Emelie!

Den Allvarsamma Leken, åh<3 Hjalmar Söderberg överhuvudtaget, åh<3

Tjusigt sängbord också!

2010-08-19 @ 19:23:36
URL: http://nodisco.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0