Jobbjobbjobb

Dags för den första jobbintervjun på länge. Fick ett internt tips via Linn att man sökte utbildad personal på Bukowskis... och om det är något jag är så är det utbildad.

Jag tänker naturligtvis inte sluta plugga även om jag skulle få jobbet, pengarna jag kan få från eventuellt jobb ska läggas direkt i pluggkassan. I höst blir det 45 poäng antikens kultur och samhällsliv - 30 poäng grundkurs + 15 poäng kvällskurs. Har ca 300 poäng nu, måste ansöka om fil.kand i dagarna.
Köpte ny skjorta + byxor och drog på mig slipsen... det gäller att se proffsig, men avslappnad, ut. Om jag skulle få jobbet måste jag dock köpa en kostym....yikes.

Skåne


Mina trevliga dagar i Skåne drar mot sitt slut. Har vandrat i skogar, på åkrar, simmat längder i poolen, badat på stranden (första gången på 5-6 år) och fyndat på loppisar och i vintageaffärer. Mamma, pappa, systrar och systers sambo är/har varit här. Min misslyckade frisyr har börjat växa ut, men i ärlighetens namn orkar jag inte bry mig så mycket (jag färgade dock om håret igen, så mycket för att köra på min naturliga färg efter alla dessa år).

Jobbar på uppsats, väljer kurser inför hösten och arbetar med bokmanus... jag har faktiskt helt skrivit om boken, det nya manuset är hästlängder bättre än det förra. Blev inspirerad av att hänga med Leif (och Stefan) i Malmö. Fick och läste också Leifs nya pjäs vilken figurerar i ett dubbelarbete han skrivit tillsammans med Bo I. Cavefors (en man jag hade en eldig diskussion med på facebook för X antal månader sedan, men jag är inte långsint... *host*)

Här är lite bilder (dåliga - kameran suger) på min inköp/gåvor än så länge:(Bandet ovan är Sven Hedins reseskildringar)

(Fult omslag på Söderberg, men jag fick den gratis)(Bilden gör inte litografin av Oscar Reutersvärd rättvisa vad gäller nyans eller trompe l'œil-effekten, men jag är väldigt nöjd över att ha kommit över den - ska inhandla "tvillingen" imorgon)(Sängbord från String)(Klassisk kontorsstol - väldigt skön, kostade 50 spänn)

RSS 2.0