Barf...

Fy fan vad busted jag är! Men nu har jag äntligen skaffat mig insomningstabletter (lättare sömntabletter) för att råda bot på mina sömnproblem ^^ När jag väl somnar så är det inga problem, men det tar 2-6 timmar för mig att somna på nätterna....hoppas nu att det här funkar.

Hade lektion idag (värdelöst of course) sen träffade jag Linn, handlade kläder för 3200 på rean, hittade ett läskigt snyggt sängbord i en antikaffär på Bondegatan och sen hängde vi med Linns sköna mamma (som har ascoolt hår). Jag har druckit på tok för mycket kaffe, men så går det när det tar 6 timmar att somna på nätterna!

NU ska jag sova så att jag är pigg imorgon! 

....

"Syster odlar smådjur i hjärtehålet
fast hon sover. Käkarna bänds och knakar,
andedräkten helig, hon värmer celler,
drömmer ner i långkoket som ska klaras,
hittar rosa gullungar nära ytan,
reser sina morrhår, de står förtjusta,
doppar dem försiktigt, punkterar hinnan,
nos mot näsa, horn mot liten panna."

Dikten är skriven av konstnären och författaren Leif Holmstrand, efter att ha lärt känna honom på Qruiser så ska jag skriva min C-uppsats i konstvetenskap om bl.a. honom. Dikten är tagen ur hans diktsamling "Myror", utgiven 2008.

Jag ser fram emot att skriva den här uppsatsen, men researchen och intervjuerna ska bli roligast.


Fråga:

Är jag ond som gör narr av dessa människospillror?

Dagens klubb från Qruiser:Här visar jag upp bilder på mej, samt på mej och tjejer.
Många av bilderna är av ett sådant slag att jag gör klubben privat.

.......

ALLA TJEJER BILDAR KÖ!

Nytt vackert föremål från blocketDet är synd att jag aldrig hittar något jag vill ha på blocket...bara fula saker.

I rest my case

Jag har sedan gymnasiet varit stenhård med att Mischa Barton inte är snygg. Jag hade, vad jag minns, väldigt många emot mig på just den punkten. "Neeeej, hon är jättesnygg, du gillar henne bara inte för att du är bög".

Mhm, ni gillar henne bara för att folk skriver om henne i Cosmo och Veckorevyn ^^

Enter ---> Image:I REST MY CASE!

Ångest...

Jag drömde världens mardröm i natt. Jag drömde att jag rökte, mot min vilja, och jag mådde verkligen skitdåligt efteråt................jag blev så rädd att jag faktiskt gjort det på riktigt att jag trodde på det i 5 minuter efter att jag hade vaknat.

Egentligen tycker väl de flesta att det inte är någon big deal, men att röka är för mig den största vardagsskräcken Jag får sådan ångest bara av tanken på att stoppa en cigarett i munnen att det knappt går att beskriva. Jag har visserligen vant mig vid att folk runtomkring mig gör det, men jag vill aldrig ens veta hur det känns att röka en cigarett, jag vet nämligen hur psykiskt dåligt jag skulle må efteråt. 

Nästa gång så drömmer jag hellre om att jag blir jagad av en massmördare eller något i den stilen.

XD

"Christianity: The belief that a cosmic Jewish Zombie who was his own father can make you live forever if you symbolically eat his flesh and telepathically tell him you accept him as your master, so he can remove an evil force from your soul that is present in humanity because a rib-woman was convinced by a talking snake to eat from a magical tree."

......

Jag tyckte det var lite kul ^^

Jesus säger:KUKUKUKUKUKUKUKUKUKKUKKUKKUKKUKKUKKUKKUKKUKKUK
KUKKUKKUKKUKKUKKUKKUKKUKKUKKUKKUKKUKKUKKUKKUKKUK!


Va?

Lat

Jag tänkte göra något kul nu när jag har så långt mellan lektionerna.....men det var så länge sedan jag var ledig så istället har jag sovit 10 timmar per natt och spelat Diablo II XD Det måste varit år och dar sedan jag använde datorn till att spela spel :P

Om jag nu kunde hitta mitt Nintendo så skulle nostalgifaktorn skjuta i höjden.

Mammut

Jag är sjukt sugen på att gå och se Mammut. Mitt förhållande till Lukas Moodysson är av karaktären älska/hata, Lilja 4-ever och Fucking Åmål är briljanta filmer, Tillsammans har jag tråkigt nog inte sett.........

Något som jag älskar desto mer med Moodysson är nog hur fucking jävla bra alla trailers till hans filmer är........i min bok är trailern till Lilja 4-ever (den på 30 sekunder) en av de bästa jag sett.....och jag kollar på jääääääävligt mycket film. Det jag vill komma fram till är iallafall att trailern till Mammut OCKSÅ är sjukt bra, om än inte i samma klass som Lilja 4-ever....jag sätter en länk till bägge i inlägget.

http://se.youtube.com/watch?v=lkHFc8-DzOU&feature=related


http://se.youtube.com/watch?v=_kboXhfATrY&feature=related

Mammut finns som komprimerad spot för tv, den är enligt mig mycket bättre än trailern eftersom jag inte gillar när filmer marknadsförs på över 1 minut.....spoten består iallafall till större delen av det som sker efter 1:18............så mycket bättre i min mening.

........

Jag stod först i kön till TRE lägenheter, sen kommer nån fitta och knuffar ner mig.......hoppas fan inte att någon annan knuffar ner den personen nu....han/hon kan ju knappast tacka ja till alla iallafall ^^

.......

Min historia med bindgalna Lykke Li fortsätter:

http://www.youtube.com/watch?v=Y4-3Znrbh6c

Visst ser hon ut som Barbra Streisand och Avril Lavignes kärleksbarn?

Jag älskar blocket.se....vilken tycker ni är fulast btw?

 
Jag vill nästan ha skräcktavlan bara för att skrämma folk som kommer på besök :P

Ny klubb på Qruiser:

Åderfetish

För oss som är helt galna i ådror! Oavsett om det är armar som ovan, en hård ådrig kuk eller en hård senig kvinnokropp....

Lägg gärna upp bilder på ådriga armar också... ;)

Välkomna med era egna bilder och speciella attraktioner.

Svarta listan:

1. Leo - för att hans lägenhet äger!
2. Maria - för att hennes lägenhet äger!
3. Linn - för att hennes lägenhet äger!

Jag vill mörda folk med bostadsrätter, Leo är t.o.m. så "inne" att hans bostadshus var sjukt lurfigt på utsidan, men jävligt polished och modernt när man väl kom in i lägenheten. Hans takhöjd är löjlig! LÖJLIG!

^^

Sjukt kul dag igår! jag måste erkänna att jag aldrig trott att det skulle vara så bra musik och så skön stämning på Stureplan :P Jag är ju lite anti när det kommer till deras utbud (som alla vet) men jag blev positivt överraskad av att bl.a. Iggy Pop och en remix av Iggy och Sarah Vaughn spelades. Bra lista, sjukt bra.

Sen var det SÅ nice att stå på listan och slippa köa, tack Leo.

Just nu står tre personer på min svarta lista, jag ska skriva in dem efter det här inlägget.

Miracles do happen!

Min glädje är obeskrivlig, mina drömmar har besannats!

Idag så kom mamma hem med.....CHERRY GARCIA! Min absoluta favoritglass alla kategorier som skulle ha tagits bort från den svenska marknaden, men icke då, den fanns i Täby!

Det är min inre tjockis som är mest nöjd just nu.

Jesus säger:YOU GO GIRL!

^^

B-uppsats = färdig

Nyår

En rolig narkoman från Karelen smekte mitt ansikte och berättade sitt livs historia för mig på tåget in till Odenplan idag. Tydligen så såg jag ut som hennes son som socialen tagit då han var 9 och placerat i Åre. Sen sa hon något om att hennes pappas kossor förföljde henne och att hon hade bett om att få skjuta dem med hans gevär.......vilket av någon anledning fått henne att hamna i Tumba(?) och sedan Viggbyholm. Oavsett vad så gillade hon verkligen att klämma på mina ben, pilla på min lugg och smeka min högra kind.....weird

Vi slängde ihop en sjukt bra nyårsmiddag hos Linn. Créme Ninon med kräm gjord på färsk pepparrot, färska rödbetor med en dressing gjord på dijonsenap och balsamvinäger samt en tomat, bladspenat och bönsallad i hallonbalsamvinäger och smördegskorgar fyllda med chevré, valnötter, basilika, peppar och bladspenat. Efterrätten var vi nog mest stolta över, vi gjorde en mascarponesuisse innehållandes vispat ägg, mascarpone, krossade mandelbiscottis dränkta i en amarettolikör, päronbitar och sedan riven kaffechoklad ovanpå. Vi serverade den kyld i små glasformar på varsitt stort fyrekantigt fat med 3 mandelbiscottis, physalis, svart kaffe i små espressokoppar samt ett litet glas med likör.

Jag tror att Linn var lite bitter på mig, mest därför att hon slängde vin på mig ;P

Sanna skötte drinkarna, det var hon sjukt duktig på. Alla verkade gilla dem skarpt.

Trevlig dag iallafall, men folk var galna på tunnelbanan när jag skulle åka hem...helt crazy.

RSS 2.0