Bloggande är igång igen!

Nu när alla stressmoment är avklarade är det dags att på allvar dra igång bloggandet igen. På senaste tiden har sporadiska klagoinlägg tampats med lite allt möjligt.

Idag var jag utmattad, men samtidigt glad. På vägen hem från undervisningen vid Filmhuset köpte jag Stardust Memories av Woody Allen samt Hamlet av Laurence Olivier, så nu har jag något att göra ikväll.

 

I övrigt har jag börjat skriva ordentligt igen. Visserligen har jag en till uppsats att arbeta på, men den är långt ifrån lika brinnande som den jag nu lämnat in. Jag hämtar för tillfället inspiration från olika håll och omarbetar alla den text jag än så länge har skrivit. Rent konceptuellt har jag fortfarande planer på ett två sidors partitur med en slags "theme song" för boken som sedan ska placeras i 3:e delen för att tillföra en extra dimension till läsandet, problemet ligger i att hitta någon som kan spela piano på relativt hög nivå. Känner ni till någon?

Annars inspireras jag i allmänhet för tillfället av följande saker:


Kommentarer
Postat av: Sébastien

Trevligt med Stardust Memories! Får se vad du tycker om den. :-)Har du hunnit läsa något mer Umberto Eco?

2009-12-01 @ 23:22:27
URL: http://popstitute.blogg.se/
Postat av: Alex

Den var härlig! Han har alltid haft självdistans......Ja, men jag har inte hunnit färdigt med allt. Har läst en av hans essäer också. Jag blir inspirerad av hans struktur.

2009-12-02 @ 14:37:51
URL: http://dynadin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0