Every man ought to be a macho macho man / to live a life of freedom, machos make a stand.

Vem behöver frisk luft när man har tv och ett löpband? 1,5 timmes springande till Rocky Horror *spänner musklerna*

You ain't getting any of this ladieeeeeeeees ^^

.......

OH! Halv 8 hos mig börjar strax!!!!!!!

Yey!

Nu har jag bestämt ämne för min nästa B-uppsats: Egon Schieles syn på sin egen kropp, detta i relation till samhällsnormen.

Måste bara specificera ännu mer och ha en frågeställning.... men detta är det övergripande ämnet.

Hummmm

Idag frågade Ann-Katrin å en designerkompis vägnar om jag ville gå i en modevisning. Hon behöver tydligen långa, smala killar som modeller. Jag har inte svarat på det, men det skulle ju vara kul att köra hårt på en catwalk, jag är bara rädd för att jag ska få en utseenderelaterad panikattack och tornadomörda hela första raden. Kollektionen är tydligen inspirerad av Rocky Horror Picture Show, en av mina favoritfilmer.......

Min mamma skrek nästan att jag skulle göra det, men jag vet inte :P

Yey!

2 till kurser till avklarade, ännu två B:n till listan...yes!

Ärligt talat så trodde jag inte att jag skulle kunna hålla A/B-nivån uppe under den pressen som dubbla kurser faktiskt utgör, men jag arbetar nog bättre under éxtrem press.

Jag insåg dessutom att jag skrivit 1 salstenta, 22 analysuppgifter och 10 hemtentor sen i September.....damn, jag måste faktiskt ge mig själv lite cred här, t.o.m. de lärare som vet om hur mycket jag läser tycker att det är bra gjort.

Nu har jag fått så många höga betyg att det knappt spelar någon roll vad jag får på de resterande kurserna, jag kommer att snitta B på alla kurser iallafall, vilket är väldigt välkommet under omständigheterna ^^ Nästa år ska jag fan snitta A:n! *Är ambitiös*


Detta måste sägas:

Pans labyrint är LÖJLIGT bra! LÖJLIGT!

Jag får rysningar bara av att tänka på den.

Jag har lyckats pricka både denna och "På drift mot Idaho" under helgen, bägge är något av det bästa jag sett på länge.

Suck!

Idag så har jag pluggat, handlat med mamma och hyrt 2 filmer: Pans Labyrint och Muriels Bröllop. Jag råkar nämligen älska Toni Collette, men jag har aldrig sett filmen som gjorde henne berömd.

I vilket fall som helst så älskade jag den, jag lyckades dessutom börja storgråta ungefär 01.15 in i filmen efttersom det är så jävla synd om mamman. Sen så insåg, eller så kände jag snarare (för första gången på lääänge) att jag faktiskt inte vill vara singel. Men jag vet inte om det är filmens fel eller om jag verkligen känner så. Jag är säkert lika kvasiasexuell som vanligt ;P 

Oh well......c'est la vie!

Värsta plastikkirurgin ever?

Stackars människa!

Före:

miokuoriginal.jpg

Efter:

miokusurgery__opt1.jpg

Ursäkta texten, jag tog den från Perez Hilton.

Tavla 3

Idag åkte jag och köpte lite ny färg.....GULD ^^

Eftersom att detta är en prydnadstavla så har jag bestämt mig för att kanta rosorna med guld, det ser sjukt snyggt i lampljus, take my word for it ^^ Ska ha helt röda rosor i håret på kvinnan jag håller på att göra studier till också, I like my red roses ;PNu måste jag bara jobba klart med resten av rosorna, peta dig linjer, göra touch-ups på linjer och blommor, skaffa en galet vulgär ram i guld och sen signera skiten så har jag
en schysst/vulgär/vidrig/underbar/fantastisk/spyframkallande/whateveridontcarewhatyouthinkaboutmyartbitch
sofuckyoucuntbitchassmotherfuckertryanddoyourownfuckingpaintingandinsteadofdissingminehooooe -grej att hänga bakom soffan ^^

PK.....va é de?????

Dialog mellan mig och Emma nu i dagarna:

E: En dvärg spanar in mig. En skånsk dvärg!! Ah ah dör kräks.

A: LÄGG AV!

A: Jag såg precis världens kortaste icke-dvärg, typ 1.20 och 30-ish. Man ska vara äkta dvärg eller bara människa, inte något lögnaktigt mittemellan! (Jag överdrev inte, hon var 1.20, om inte kortare)

E: Det är mellantingen som är de ondaste. Men dvärgen igår, jag har nog aldrig fått så mycket rysningar. Som om det inte vore illa nog att vara dvärg, så var den skåning också!


Editors note: Jag och Emma är inte så hemska som vi verkar...........

.......or are we?

*Äter selleri*

Tavla 2

Jag fortsätter med duken. Gjorde klart 2 och lade grunden för en 3:e ros idag:
Tavla

Idag påbörjade jag tavlan som jag gjort tucsh och blyertsstudier på under ett tag. Köpte en 90 * 90 grå kanvas och lite nya penslar och satte igång!

Först la jag en grund med vattenfärg (tunn vattenfärg) och målade sedan över med akryl. Jag fick gjort två stycken bakgrundsrosor när jag kollade på en film av Woody Allen. Det var rätt avkopplande. NU måste jag bara fylla hela duken med dem, fixa förgrunden och korrigera alla små misstag med en supertunn pensel.

1. Halvfärdig och halvtorr:2. Nästan torr:3. Gömde i gästrummet för katten


Aj katten!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3716738.ab

Läste om monsterlaxen som vägde 40 kg på aftonbladets webbsida (Ja, jag vet. Men jag kollade en trailer, annars skulle jag AAAAAALDRIG sett/läst den)

"- Det är en stor en. Jag skulle ha velat fånga den när den var i sin fulla prakt, säger Jeffrey David "J.D." Richey, ägare till J.D. Richey Sportfishing i Sacramento, till Reddning."

JA GUD VAD SYND ATT DU INTE FICK CHANSEN ATT KROKA FISKEN ISTÄLLET FÖR ATT DEN FICK LEVA I FRID, UPPNÅ EN AKTNINGSVÄRD ÅLDER OCH DÖ EN NATURLIG DÖD!

STACKARS J.D RICHEY!

Vissa saker gör mig mer arg än irriterad......

.....det här gör mig dock bara förbannad!

Har varit arg på amerikanska diskussionsforum pga. superdemokratiska Proposition 8 :P

............

My feelings about it can be summed  up by using the laste sentence I wrote before i left them "hangin'":

I love how americans are able to make history by electing Obama and then take a big crap on history by doing this.

Nicely done.....served with a huge portion of irony

Förhoppningsvis så kommer de röster som räknas i efterhand att vända läget.


Så sant, så sant.

En grupp barn ~7 pratar om Halloween.
Pojke 1: Tänk om man vore ett monster.
De andra: Läskigt!
Pojke 2: Tänk om man vore Dracula.
De andra: Uuuusch!
Pojke 1: Christer Sjögren!
De andra barnen (skriker): Aaahh! (och springer iväg åt olika håll i panik)

^^

Jag körde en all nighter och följde valvakan från 23.20 till 06.30, är väldigt nöjd över resultatet...of course.

Obamas tal var lite väl klassiskt retoriskt i sin uppbyggnad för min smak och därmed lättgenomskådligt, men frasen "Yes, we can" kan komma att bli klassisk.......saker fastnar ju när de upprepas, ungefär som i tvättmedelsreklamer. Det var dock smart att hänvisa till de problem hans administration står inför eftersom att han omöjligt kan hålla alla sina löften, inte när världsekonomin är som den är.

McCain behöll den värdighet som han uppvisat genom kampanjen i sitt sista tal, jag gillar att han inte lätt sig dras ned av den hätska inställningen till Obama, jag respekterar den sidan av honom..........mitt stora glädjeögonblick var att se Palin bestulen på sitt firande......var det en tår jag såg Sara? HAHAHAHAHA!!!!!!!

Grattis USA,

Skräckens fader.....

Idag var mina syrror + män och barn här, vid matbordet berättade min äldsta syster en skräckhistoria av sällan skådat slag!

Nu ska vi se om jag minns detta rätt:

En kvinna (47) på hennes jobb hade för X antal år sen drabbats av  whiplash efter en olycka, hon drabbades sedan av malignt melanom, en hjärntumör, blev med barn som hon fick "föda" i 6:e(!) månaden pga. att det bar på en dödlig sjukdom, sedan fick hon cancer igen men klarade sig igenom det även denna gången bara för att för några veckor sedan få reda på att hon utvecklat cancer i magen, helt separat från hennes andra cancer.......

Förra veckan så dog hon av magcancern.

Hur fan är allt funtat om en enda person ska behöva leva med så mycket skit? Jag började grina när jag hörde om det, jag är väl kanske lite överkänslig....men ändå :P

Stackars människa....

Yeah ^^

Matador råkar ju bara vara världens bästa serie någonsin, såg om hela serien för 5:e gången förra månaden ^^

http://www.youtube.com/watch?v=FORvpidSD9M

Tante Møghe är bäst!

Ett varningens ord bara, det är otextat på danska och tyska, men den som inte förstår danska eller tyska förtjänar inte att se klippet iallafall.

:O

Jag kikade in på Perezhilton.com nyss.........jag måste bara säga att Heidi Klum tar ju priset för coolaste kostymen EVER!


Jaha ja.....

Idag slängde mamma ur sig att fotografen som fotade mig för Red Pages för några år sen och som sa att hon ville höra av sig och använda mig i andra jobb faktiskt HADE hört av sig när jag hade flyttat med Miranda till Linköping......något hon påstår att hon har sagt till mig men som jag inte har något minne alls av.

Inte för att jag hade velat göra något mer given the circumstances och att jag blir konstant skitdålig på bild, men det hade ju varit kul att få ta ställning till det :P

But what the fuck do I know, nu ska jag läsa om Rubens och träna på löpbandet. Ny hemtenta som ska in på tisdag......

RSS 2.0