APA APA APA APA APA APA APA

Nu går jag och tränar på löpbandet.

*Springer iväg*


Pah.

Har ingen lust att sova. Var på bio med Miranda, Såpi, Elin, Elin och Emma idag......sen så tittade jag på "Lust, Caution" när jag kom hem (hyrde den i lördags men såg den aldrig pga. utgången, så jag sket i att lämna den och betalar böter imorrn istället)

Jag ska nog sova snart, har suttit och glott i en bok om egyptisk arkitektur samt haft ångest över vilken tavla jag vill köpa från Ardy Strüwer.....

Det finns så många läckra :PSUNSET AMARYLLISTHE DREAMERA PAINTER'S DREAM HAT

Jag måste erkänna att jag är väldigt förtjust i dessa tre också (och Cubistic Desire då)

Alla är 50 x 40/40 x 50, förutom "The Dreamer" som är 75 x 50.

GAH!

I-landsproblem!!!!!!!

Trädgården.

Jag var på Trädgården med Miranda, Emma, Linda och Vicky idag. Det är väl ganska kul där, iallafall om man vill dansa......när alla andra började mingla/ragga så kände jag och Vicky att det var dags att åka hem med nattbussen (hur kul är det att se andra ragga på ett ställe med främst straighta gäster? För mig då alltså.)

Det fanns en bikt där, så jag och Emma gick in och låtsades vara ett par som slets itu av våra religiösa bakgrunder (jag var en homosexuell katolik och Emma var en jehovas)

Det var en videobikt, så det kan ju komma upp på ställets hemsida vid senare datum....hoppas inte, för jag var ganska ful ikväll.

Glenn Close.

Jag satt och kollade på "Heights", en av mina favoritfilmer, där bland andraGlenn Close medverkar. Plötsligt slog det mig att det vore kul att öva mig på att teckna personer genom att iaktta dem, och film är ju idealiskt för just det.

Så jag satt och kollade på filmen, och försökte fånga Glenns utseendet så gott det gick XP

Jag är lite för generös med folks kindben när jag skuggar, men annars så är jag ganska nöjd. Inte för att det blev superlikt, men övning ger färdighet ^^ Ska göra samma sak nästa gång jag ser en film också.

Glenn Close:Ser inte bilden ut liiiiiiiiite som Greta Garbo? Jag tycker det XP

De svenska recensionerna är inne:

De svenska kritikerna verkar inte vara lika imponerade av "The Dark Knight" som andra kritiker varit. Betygen sträcker sig från en 2:a(!? --> Visserligen SVD som vi ju vet har skitdåliga kritiker) till 3:or, 4:or och 5:or. Den anarkiska stämningen som filmen anstränger sig för att skapa verkar inte falla dem i smaken.

Däremot verkar alla vara överens om en sak, Heath Ledger gör sitt livs roll som Jokern.

"Heath Ledger
bjuder på en totalt utflippad och storartad tour de force. Det är med ett sting i hjärtat man konstaterar att detta blev australierns sista fullbordade skådespelarinsats.

Hans Jokern med sitt vitsminkade ansikte, sina mörka ögonhålor och läppar nerkletade med rött är ett svärtat porträtt som kan leda ända fram till en postum Oscar.
Till och med Jack Nicholson förpassas in i skuggorna av Ledger när denne agerar ut sin ständiga önskan att få se hela världen brinna."

/Mats Bråstedt

"Heath Ledger är fantastiskt bra som den trasige Jokern.

Han pratar med ett märkligt sörplande, slickar kring sina knivsåriga mungipor och hans skitiga kalufs och stripiga smink är från en annan värld än den klatschiga elegans som Jack Nicholson gav rollen 1989.

Jokern är både offer och gärningsman."

/Jens Peterson


"Röster har höjts för en postum Oscar till Heath Ledger för Jokern, och det är onekligen en spektakulär gestaltning, fylld av alarmerande energi. Men runtomkring honom faller filmen i stora stycken sönder. Det är som om Jokern hade ett ödesdigert finger med även i manusskrivande och klippning: oredan tycks ha ett egenvärde."

/Jan Söderqvist

"Jokern, storartat spelad av Heath Ledger i sin sista roll. Hans Joker är en sårad man, oceaner från Jack Nicholsons bisarrerier i Tim Burtons "Batman".

Ledgers Joker med sönderskuret ansikte, lindrigt maskerat av smetigt vitt och blodrött, stripigt hår och fullständigt oberäknelig är en motståndare som tycks motsvara de värsta mardrömmarna. Hans strävan är kaos. Han bryr sig inte om pengar. Han är inte längre en borderlinepersonlighet, han har för länge sen gått över gränsen.Somliga behöver inga motiv, "de vill bara se världen brinna", säger Bruce Waynes trogne betjänt Albert (Michael Caine) torrt och precist om Jokern. I några skräckinjagande magnifika scener förstår vi att han dessutom mer än gärna futtar på stubinen."

/Eva af Geijerstam


Frust!

Jag är LITE lugnare nu......

NEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJ

NEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEJNEEEEEJ!

MTV TÄNKER GÖRA EN REMAKE PÅ THE ROCKY HORROR PICTURE SHOW!

AV ALLA JÄVLIGA, FITTIGA, HELVETES, JÄVLA RÖVHÅLIGA , IDIOTISKA IDÉER SOM KOMMIT FRÅN DEN DÄR SLASKHINKEN TILL KANAL SÅ TAR DET HÄR PRISET ALLA KATEGORIER!

VILKEN PENGAHUNGRIG LITEN GUBBJÄVEL MED ORANGE SPRAYTAN OCH ÖVERKAMNING KNÄCKTE DEN HÄR IDÉN? DEN ÄR NÄSTAN BRILJANT I SIN FULLKOMLIGA BRIST PÅ INTELLIGENS!

JAG VILL DÖDA NÅGON! DÖÖÖÖÖÖÖDA!

SAVE ROCKY HORROR!!!!!

....

Seriöst...jag är arg på riktigt.

JAJAJAJAJAJAAAAAA!

Har precis snackat med morsan och hon ska tillbaka till utställningen och hämta deras tavla om några dagar.

Jag är skitsur över att inte vara där och kunna gå, men det verkar som att Ardy har kvar litografier av en tavla som jag ääääälskar :D

Cubistic Desire!Eftersom det är en litografi så kostar den bara 3600 och upplagan är 100 stycken.....så om han har den så ska jag nog be henne att köpa den för min räkning ^^ GUUUUUUD vad jag hoppas :)

Livet från den ljusa sidan, gräs och skissande.

Jag har klippt gräset idag, med handklipparen då (det är onödigt att använda bensindriven). Det var jobbigt, men ganska kul ^^

Sen plockade jag körsbär och satte mig för att skissa lite, jag hittade några växter utanför staketet som jag började teckna, men sen så hade Bowie lagt sig så gulligt i matsalen, så jag gick dit för att teckna av honom. Nu har jag dessutom en blyerts, det kändes skönt att använda det istället för tusch som omväxling. Jag såg på "Livet från den ljusa sidan" samtidigt. Underbar film ^^

Första skissen på BowieAndra (inte hela bilden, den är rätt stor)Växterna jag påbörjade med tuschen (ska göra klart nån gång)Detalj


Pust

Är så satans trött. Gick och la mig vid 4 för att sedan behöva gå upp vid 9 och åka till Söder.........jag är inget bra sällskap när jag är trött *skratt*

Amarna II

Jaha ja!

Eftersom att min dygnsrytm är totalt fuckad så har jag inte kommit i säng ännu........istället har jag suttit uppe och skissat på ungefär 5 olika bilder.

Jag blev nästan färdig med en och halvfärdig med de andra 4:a, den "färdiga" är en hyllning till Amarnakonsten. (Om ni inte vet vad detta är, googla)

Armen och handen är inte färdig, annars så tycker jag att själva stilen blev lite åt rätt riktning iallafall. Omedvetet så blev mitt första försök att teckna en ros ur minnet lite lik Sossarnas symbol.

Whatever.

Jag ska fixa en duk med en bakgrund åt den här och sedan måla på den. Kanske kan ha den i något hörn om slutversionen blir till min belåtenhet :P

Den är döpt iallafall, Amarna II heter den.

Hela bilden:Detalj ansikte:Detalj ros:


V.W!

Ännu en gång får Vivienne Westwood det att vattnas i munnen på mig :PVill HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! XD

Gah!

Jag upptäckte något hemskt idag när jag kollade på foton som är över 2 månader gamla......min naturliga hårfärg försöker bryta fram! Jag måste klippa mig och färga håret SOON XD Mitt nackhår håller t.om. på att locka sig XP

Jag vet, jag vet....men jag har inte ens skymtat min naturliga hårfärg sen i slutet på 9:an XD

Se! Se! Håret är nästan BRUNT!! XPEller är det bara jag som överdriver för att jag är van vid becksvart?

Oh well.....FUCK IT

*Äter körsbär*

Körsbärsgren.

Jag hade tänkt teckna trädet som ser ut som en operasångerska idag...men eftersom det regnat och åskat så orkade jag inte gå dit....istället så hittade jag nyss en körsbärsgren i trädgården som jag tecknade av.......den är inte riktigt klar dock...den bruna färgen var slut.

Om man tittar riiiiktigt noga så sitter det tre små trädandar som håller på att blåsa av. Jag orkade inte vara helt realistisk of course.

Den högst upp till vänster syns nog bäst.Uppdatering:

Hittade någon sketen brun blyertspenna XPÄrligt talat så var den mycket finare innan jag färglade den, men jag kände att det var på tiden att jag testade det......trots att jag verkligen HATAR ljudet av tusch XP

ÅHHH!

Jag LÄNGTAR tills jag ska se The Dark Knight. Äntligen en superhjältefilm som jag verkligen ser fram emot ^^

Recensionerna får det att vattnas i munnen!

"A thought-provoking morality tale about the descent into darkness of a vigilante superhero, an anarchistic and sadistic villain, and an ardent idealist whose dreams are shattered. "

"Nihilistic, imaginative and emotionally gratifying, The Dark Knight is in many ways a groundbreaking triumph, and perhaps the best superhero film to date."

"Nolan paints an inky portrait of a city falling apart, and in a movie rife with two-faced masquerading freaks, the Joker is merely the least conflicted of the bunch. Ledger's work is improbably droll, impossibly creepy, meticulously detailed."

"Ledger slips into the purple suit as if it were an animal skin for a primal, archetypal dance...Nolan's richly realized adaptation of a modern American mythology fulfills our faith in the material and its interpreters."

"In this, the last performance he completed before his death, Ledger had a maniacal gusto inspired enough to suggest that he might have lived to be as audacious an actor as Marlon Brando, and maybe as great."

"Pop cinema has a new hero in Heath Ledger's Joker - a joyous force of dementia and one of the most haunting portrayals of villainy in some time."

.....

Är det töntigt att jag fällde en tår (eller två) när jag läste recensionerna? Jag har verkligen hoppats på att den enligt mig mest intressanta mytologin i serietidningarnas värld ska representeras bra på film, och fan om det kanske inte blir så att Nolan fört tillbaka det engagemang som försvann med Tim Burton, om än på ett mörkare och mer psykotiskt sätt.....jag hoppas verkligen.

"Ledger's manically endearing performance as the unhinged psycho giving both cops and crooks nightmares is so riveting that it makes you sad for all the roles he'll never have a chance to tackle."

Om skriverierna om hans utvecklade artisteri är sanna, så kommer jag att gråta bittra tårar över en person som kanske dog precis då hans karriär började blir som intressantast. Men kan man göra sorti på ett bättre sätt än att ge oss sin mest hyllade roll to date?

Nu har jag antagligen skruvat upp mina förväntningar för mycket.....jag kommer att göra en follow up när jag sett filmen. 

Ardy Strüwer

Ibland blir jag så arg på mina föräldrar och deras pengar.

Jag åkte från huset i Skåne, omedveten om att Ardy Strüwer skulle hålla i ett vernissage ungefär 1 och en halv vecka efteråt. Självklart så lyckades min mamma dra med pappa....och vad händer? Jo, mina kära föräldrar köper en tavla av den kände konstnären....ett original!!!! GAAH! WHY! Varför ska två personer som inte ens uppskattar konst på det sättet ha råd???? Oy vey XP

Det var tydligen en 18000 kronors tavla...en nätt summa......men mamma vill byta till en större för 28000 XP Personligen så anser jag att det är lite pinsamt att byta en tavla.....Ardy var ju själv där och skrev en dedikation till dem......byter man den då? Hardly.

Saken är den att ingen av dem ens kom ihåg exakt hur tavlan såg ut, och visst kan jag ha förståelse för att man glömmer lite när man tittar på ungefär 100 stycken.....men att glömma den man KÖPER! Den gick tydligen i rött iallafall, vilket inte säger så mycket eftersom att mycket av Ardys konst går i rött........rött och grönt.

Tänkte iallafall lägga upp några exempel från mannen som ställt ut med både Andy Warhol och Paul Jenkins (hur mycket behöver jag skriva för att ni ska fatta hur avundsjuk jag är?)Dancing Wajang FigureFull Moon Fata MorganaPainted Poem


Ny skiss.

Jag har aldrig varit jättebra när det kommer till att teckna människor. Så jag har tränat och tränat ända sedan jag tog upp pennan och penseln igen för 1 månad sedan......

Ikväll prövade jag att ställa mig framför badrumsspegeln och skissa det jag såg där...med vissa friheter såklart....jag kan aldrig hålla mig inom verklighetens ramar XD

Detta är resultatet:Jag har märkt att förhållandet ögon, näsa mun samt näsan själv är min verkliga svaghet när det kommer till människans ansikte, iallafall när det kommer till att skissa det rakt av...om jag får rätta till det under en tid så brukar det lösa sig. Men jag tror det börjar bli lite bättre på snabbskisser! Att ens kunna ställa mig framför spegeln och skissa något sammanhängande (och mänskligt) är framsteg nog för mig :)

Så mycket för klassiska landskap.

jag gick ner till kanalen idag och satte mig under ett träd för att teckna. Eftersom det var så längesen jag tecknade landskap så tyckte jag att det skulle passa bra att mjukstarta lite.

Så mycket för den fantasin.

I vattnet, invid ett stenröse så låg en halvrutten gren och vilade. Den var avbruten och stack ner i vattnet med små grenar som spretade åt alla håll.

"Oj, det ser ju ut som att den har ett ansikte" tänkte jag när jag såg tre perfekt placerade hål i grenens knöliga mitt.

Självklart så började min hjärna att associera åt alla möjliga håll, valet föll dock på de japanska träddemoner som jag läst om när jag pluggade japanska. Det såg dessutom ut som att den sträckte ut armarna och dansande över vattenytan.

Fram med den tjocka tuschpennan, börja sketcha. Mycket rörelse nu!

Sagt och gjort......här är träddemonen.


Funny Games

Jag har precis sett den amerikanska remaken av den österrikiska filmen "Funny games" från 1997.

Det är samma regissör som originalet, och varenda scen och replik är densamma.....

En kritiker uttryckte sig mycket passande när han bedömde filmen, även om han i slutändan gav den negativ kritik:

"What's terrible and irritating about the film is that Haneke isn't doing it to tell a story. He just wants to punish us for wanting to see this movie in the first place."

Filmen är vidrig, den lämnar ingen känsla av katharsis whatsoever, den får bara tittaren att må dåligt. Det är en studie i filmvärldens så kallade "torture porn", där vidrigheter sker men i slutändan så lämnar den ändå oss med en positiv upplevelse på något sätt........så är inte fallet i "Funny Games"....vi får ingen förklaring, ingen som helst känsla av motiv, och man får framförallt ingenting som väger upp för de vidrigheter som den 1 timme och 42 minuter långa filmen bjuder på.....scenerna är utdragna, vidriga, autentiska, kompromisslösa och smutsiga......det finns bara en anledning för oss att se den här filmen.....Haneke vill ge oss en reality check.......våld är inte underhållande.......

Är det inte konstigt att man känner sig lurad när en film inte utvecklas som man förväntar sig? Vill vi inte bli överraskade?

Jag vet faktiskt inte........

........

Trots allt detta vill jag ändå se om "Death Proof".

Förlåt mig Michael Haneke.

Yes ^^

Nu är det klart vad jag ska läsa i höst ^^

Första ska jag ta den kvarvarande kursen från Linköping i litteraturvetenskap på 7,5 hp samt en mindre kurs som inte fanns i LIUs kursplan. Som grund för CSN ska jag läsa 30 hp konstvetenskaplig bildtolkning och metod (som en fortsättning på konstvetenskap I) samt en kvällskurs som djupdyker i rysk litteraturhistoria på 7,5 hp.

Jag valde att inte skriva C-uppsats i idéhistoria i höst. Jag känner att jag vill ta itu med kurserna jag aldrig skrev i Linköping innan jag fortsätter på avancerad nivå.

Det känns bra iallafall ^^ Fast jag hade gärna läst Zenbuddhistisk estetik också XP

Jag insåg också att jag i och med HT 08 kommer att ha tagit massor med poäng (mer än vad åren jag gått skulle säga en) utan att ha skrivit en enda C-uppsats. VT + HT 09 får inriktas på en sådan inom litteraturvetenskap.

Den här killen är crazy!

http://www.youtube.com/watch?v=LPXpuPlyDsI

Världens vackraste film?

Derek Jarman är en favorit när det kommer till regissörer. Idag såg jag för första gången Edward II, en filmatisering av Marlowes pjäs applicerad på 80-talets av Thatcher styrda England.

Filmen är brutalt snygg, det skadar ju inte heller att den fruktansvärt vackra Tilda Swinton spelar rollen som Drottning Isabella. Swinton kan vara det vackraste som visats på film....spektakulärt.

Jag tog några foton på scener ur filmen. Tyvärr så gör inte ens dessa rättvisa åt den visuella gigant som filmen är.
Måste....lägga.....upp!

GAH!


Hmmm

Jag är lite orolig just nu av orsaker som jag inte kan förtälja. Var bara tvungen att säga åtminstone DET :P

Scen från ett bakbord

Ärligt talat så vet jag inte vems rubriken är, den fanns lagrad i minnet XP

Jag hade en härlig dag med Linn idag, hälsade på och kollade läget med Bowie....jag lovade att han skulle få stanna med Frida och Linn tills imorgon (idag)

Inte för att det gör så mycket. Bowie är en divig bitch som straffar mig med surmulna blickar och tryckande tystnad.......är det mitt fel att han vägrar att göra resan till Skåne???? Nästa gång ska jag lämna honom i ett tomt hus en vecka, så får vi se hur jävla kul det är!

Han var snabbare att förlåta den här gången dock, när jag lämnade honom hos Miranda förra gången så var han bitchig mot mig i 3-4 dagar. Nu fick jag klappa honom samma dag....amazing ^^

Frida verkar vara perverst besatt av Bowie, så det är nog lika bra att han får komma därifrån....vissa bilder hon tagit på honom var i mycket avslöjande positioner.

Over and out.

Trött.

Jag satt uppe på msn till klockan 3 och hjälpte Andreas att lösa ett korsord.....korsordslösning via msn med en ruttet tagen bild på korsordet (inte ens hela) som utgångspunkt är frusterande.

Reseda! Opossum! Kelimmatta!

För att inte tala om kamén som såg ut som en jojo!

You owe me bitch!

Hysteriskt.

[ a n d ]® -- Prison Break säger:

Jag hetsäter Hemkola här, finns det nån medicinsk term på det där?


He could lick 'em by smiling säger:

Äckelpotta?


Skåne 5

Mina 2 loppisfynd från Skåne ^^Degas "Cafe Concert Aux Ambassadeurs" eller "Hos ambassadören" hittade jag för 100 spänn på en stor loppis. Det är som jag tidigare skrivit ett färgbaserat konsttryck på linne från 1942 med originalinformation om det italienska tryckeriet (på italienska) samt tillhörande information om konstnären. Upplagan är 1000 stycken och detta är nr. 129.
 Värdet är minst 10 gånger högre :D Alltid kul att göra sådana fynd ^^En ljusblå stol. Inte värd något särskilt, men jag tycker om den och den kostade 100 kr, långt under min budget för flytten ^^ Ska ställa den i ett hörn, lägga på en röd eller grön kudde och hänga upp Andy Warhols "Neuschwanstein" bakom (i en vit, tjock ram). Har alltid älskat det slottet och Warhols tryck är väldigt vackert:


Skåne 4

Fler höjdpunkter!Masken som Jens höll upp Elvira framför tills hon skrek "den är läskig, den är läskig!"Elvira mulade mig med sin "Snutte" i bilen. Mitt namn på saken är "Tacky the Clown"Gilbert höll på att vakna så jag satte på blixten och bländade honom.


Skåne 3

Höjdpunkter!Onda paddan. (Ja, den ÄR faktiskt levande)Fiskarna.Elvira blev kär i ett rosa lamm.

Skåne 2

Jag skrev små jinglar på fyllan igår, som tur är för alla som läser bloggen så skrev jag ner dem på ett kvitto.

"Vill du sova med mig? Jag är horny och gay! Även om du är tjej, I can still find the way!"

"Kristina Lugn, vad döljer du för mig? I diiiiina slappa trosor! En hårig svans, längs rygg nånstans....men äääändåååååå!!!" (Här försvinner en del av texten)

Vi hade även diskussioner som jag skrev ner:

1.

Jag (till alla): Kan inte alla byta kläder imorgon? Tjejer med killar och vice versa!!! Men jag vill inte ha Carros kläder.

*Carro stirrar ondskefullt på mig*

Lollo (till Carro): Mina trosor är dyrare än din outfit

Jag (till Carro): Min buttplug är dyrare än din outfit.

2. Jag (skriker): MEN ARE FROM MARS, WOMEN ARE FROM VENUS AND I'M FROM PENIS!!!!!

Mathias: Vart ligger det?

Jag: Oftast inne i mig.

Skåne

Sitter i huset i Höganäs. Alla andra är på stranden, följde inte med för att jag är trött.

Idag har jag lurat en korkad skåning på ett inramat, italienskt konsttryck föreställande Degas "Hos ambassadören", den dumma jäveln tog 100 spänn för den XP Den är i en upplaga på 1000 från 1942 och är tryckt på linneduk med originalram + den ursprungliga informationslappen. Jag och mamma höll på att skratta ihjäl oss när jag betalade, den är värd minst 1000 spänn......man lär sig ju något när ens föräldrar haft antikaffär på somrarna.

Dessutom hittade jag "Den unge Werthers lidanden", "Lady Chatterleys älskare", "Dorian Greys porträtt" (som jag redan har 2 stycken) samt "Svindlande höjder" för 6 spänn styck. Inbundna, från 1970-tal och i perfekt skick........kanske inget större andrahandsvärde, men senaste jag letade Goethe så kostade en bok 350 spänn...........WAHAHAHAHA!

Yey!

Nu bär det av på lite semester för att träffa familjen.

Sjukt kul.

Jag hade riktigt kul igår, var och lämnade Bowie hos Linn och fick en inbjudan till fest hos Fridas föräldrar. Fridas 3 oerhört trevliga vänner från Skåne var på besök och vi drog ut och fikade, shoppade och käkade lite. Sen drog vi tll Fridas föräldrar, som var oerhört trevliga. Trots att jag var väldigt opepp så blev det hela en lyckad kväll.

Jag hade egentligen tänkt dra hem med 00.05 tåget, men jag drog med till Trädgården.....Leo kom naturligtvis in på V.I.P *host* Harry Potter *host* men den andra kön var kilometerlång, så vi drog någon annanstans istället.

Väl där så ville Linn gå hem, hon var sjukt trött.....och jag hängde på, jag insåg hur opepp jag faktiskt var.

Så jag tog avsked med många kramar (och en kyss på munnen från Leo *mihihihi*) och strosade med Linn till tekniska där jag tog t-bana och nattbuss hem till my parents house, nu utan störande katt ;D

Fyi!!!!!! Linns humor var på topp igår. ;D

Uppdatering 2

Nu har jag kommit igång mer på min egen bild. Har börjat fixa till näsan, men jag ska göra en näsa som går lite mer upp än på den här skissen.

Annars är jag ganska nöjd, tog mig friheten att ge mig själv mindre hår än vanligt....jag har alltid velat ha hår som kan ligga snyggt XD
Uppdatering

NY skiss (i tusch) där Andreas näsa är mer prominent och detaljerna i håret är närvarande.

Håret kommer vara ljusare på själva målningen och skuggor kommer att vara mer framträdande, detta är bara en mall för själva sprejningen. men hela verket går mest i en slags stil á la 2D (Pop art möter sydamerika)Glasögonen ska vara helt svarta och större. Har inte bestämt mig ännu för om jag ska använda glasögon på den här bilden eller byta till mallen där ögonen syns.

Andreas är kanske inte cool nog för brillor ;D

Oh yes!

Det är SÅ mycket mer givande att sketcha med blyerts än med tuschpennorna, detaljerna blir så mycket snyggare.

Kan inte bärja mig tills jag fått tag i en duk som är stor nog ^^

ÖKKKK!

Att skissa upp mallarna var det enkla! Jag HATAR att skapa de detaljerade mallarna! 2 ton skog skövlades i onödan för att jag skulle kunna slänga den! (lätt överdrift) 

Jag önskar att jag var keen på litografi istället :P

Yey!

Det går framåt med skapandet!

Jag har gjort klart mallarna (i tusch) för mig själv, Linn och Andreas.

Nu ska jag bara klippa och klistra lite, måste dessutom skaffa sprejburkar och en duk som är ungefär 2 meter,

Jag är ganska ond, jag bara poppar folk utan att fråga om lov....men det är ju så kul! Dessutom så inspireras jag av olika kända sångare när jag stylar personerna på bilderna.

Jag målade dessutom över allas ögon med solbrillor, it's rock after all!!!!!

Mallarna som är på god väg att  bli klara:

Alex (Med lite inspiration av Lou Reed)Som ni ser så saknas håret, men jag ska kopiera upp den här mallen (den är urklippt från sitt urpsrungspapper) och fixa dit hår.

Linn (Med lite inspiration från Debbie Harry)Linns är fortfarande kvar på tuschskissen, hon fick dessutom hår från början.Andreas (Med lite (mycket?) inspiration från Kurt Cobain) är på gång. Ska precis fixa håret och göra näsan lite snyggare. Den kommer upp härnäst.

Uppdatering:

Nu är tuschmallen för Andreas klar, jag tror att likheten med Cobain blev större än vad jag förväntat mig XD Men det kommer att passa in i hela målningen.Ska bara fixa till solbrillorna som blev lite ojämna.

USCH!

Jag förstår mig inte på vissa människor!

Folk är kändiskåta, de fotograferar, skriker efter autografer etc. etc. Då är väl allt i sin ordning. Att däremot röva bort någons gravsten är ju bara höjden av smaklöshet!

Artikel

De som känner mig vet att jag tycker att gravstenar är obehagliga, jag tycker att hela dödskulten kring kyrkogårdar är primitiv, men jag förstår ändå behovet av en sådan plats.

Oerhört osmakligt.

Att det sedan är HANS gravsten gör ju bara saken ännu värre XD


RSS 2.0