Jag dör av skratt XD

Pojke ~5 (till pappan): Är det lättöl eller starköl du dricker?
Pappan: Det är starköl.
Pojken (högt): ÅH NEJ! Pappa ska spy ikväll!

.........................

En pappa och hans två döttrar ~6 och ~4 sitter längst bak i bussen.
Flickan ~6: Jag ska plinga!
Flickan gör sig redo för att plinga.
Flickan ~6: Ska jag plinga nu?
Pappan: Ja.
En man ~60 plingar och tittar hånleende på flickan medan hon desperat trycker på knappen.

Jesus säger:God damn it!!!!!!!

Najsigt.

Det vart rätt najsigt igår. Jag fick ju tyvärr ha på mig de malätna tomtekläderna från typ 50-talet pga. att våra vanliga hade blivit uppätna av råttor, men som tur var så hade Vicky en peruk som vi delade på under festen....jag är så het i blonda flätor.

Det var rätt mycket folk där, och jag och 4 andra tog taxi hem rätt tidigt.........å andra sidan hade vi redan dansat urfolkets offerdans 2-3 gånger då, and that's all that matters after all ^^

Jag råkade komma in i en lång konstnärlig och allmänt intellektuell diskussion med Mirandas jobbarkompis Marit, det var rätt otippat att jag skulle vara så nykter efter att inte ha druckit på nästan 4 veckor att jag kunde diskutera Basquiat utan att sluddra ;D

Jag fasar inför bilderna, såg en där jag såg ut som ett av förintelsens offer med ankmun.

Oh well......c'est la vie

Btw så ligger min nyköpta svart/grå t-shirt och min mammas bakform kvar hos Miräjnd.......

Lazy.....

Jag sov till 13.40 idag, satt uppe och såg på Derek Jarmans "Caravaggio" och var klar vid 03.40. Jag blir så sjukt imponerad av konstnärskapet bakom hans filmer, men "Caravaggio" är ju bara löjligt vacker. Det tog honom tydligen 7 år att bygga upp filmen så att varje ruta var som en målning av gamle gode C........jag har sån respekt för den typen av engagemang. Filmen är verkligen som en målning i chiaroscuro. Sen gör det ju inget att Tilda Swinton var Jarmans musa, jag har älskat henne sen första gången jag såg "Orlando" för X antal år sedan, men på något vänster så växer min respekt för hennes artisteri och hennes skönhet för varje ny film jag ser henne i.

In keeping with that så måste jag bara lägga upp en bild som jag hittade när jag googlade premiärdatumet för "Come Like Shadows", en filmatisering av Macbeth där Tilda ska spela (och jag får tårar i ögonen bara av att tänka på det) Lady Macbeth. Just imagine, en av mina absoluta favoritskådisar ska spela en av mina absoluta favoritkaraktärer inom drama och litteratur.

Anyways, här är bilden...........jag älskar den klänningen...en av mina absoluta favoriter, alla kategorier. Det ÄR Tilda Swinton i klädform! Jag har dock en känsla av att de flesta inte håller med mig i den här frågan XP


Wiiiiiiiiiiiiii

Jag blev antagen till filmvetenskapen.....synd bara att jag ska skriva C-uppsats i konstvetenskap istället.

Nåja, det får bli till hösten istället.

^^

Idag tappade jag min legitimation och fick veta att Seb är en åldring.

Kort och koncist.

^^


Så jävla skönt!

Sov 11 timmar i natt, tänker sova 11 timmar imorgon och i övermorgon etc. etc. Den här veckan ska jag jag bara ta igen mig, låta min kropp komma ikapp min hjärna. Jag har känt mig fysiskt dränerad den här sista månaden....men det ska bort innan jul/nyår!

Det känns knäppt att gå från 20-35 böcker per månad till ett par stycken inför B-uppsatsen...ännu knäppare att bara ha en lektion i veckan istället för 5-8.........jag ska fylla fritiden med lite schyssta galleribesök och slappigt tv-tittande tror jag ;D Idag satt jag framför tv:n i 6 timmar XP

Lägg till 2 på det, för nu ska jag kolla på en film! ^^

!!!!!

Jag tänkte skriva något roligt här.....men jag glömde vad det var.

Uppdatering:

5 timmar fick jag, min mamma väckte mig i tron att jag behövde lämna tentan på universitet och då ville hon ge mig skjuts eftersom att hon antog att jag var utmattad.

Snällt, men samtidigt så ville jag kasta en stol på henne.

^^

Klockan är 06.40 och jag har skickat min sista hemtenta! Jag är färdig! 15 hemtentor, 1 salstenta och 26 analysuppgifter senare!!!!!!!

Jag vill tacka min hjärna för att jag inte fått ett nervöst sammabrott!

Nu ska jag sova :D SOVA!!!!!! Sova mer än 4 timmar på en natt!!!!!!

MITT LIV ÄR TILLBAKA!!!!

ALDRIG MER 200 %!!!!!!!

Shoppingspree....

....på internet

jag har köpt en massa nya filmer såväl som böcker till B-uppsatsen. Här följer en lista på skojigheterna:

"German and Austrian expressionism, 1900-1920"

"Egon Schiele: The Egoist"

"The Tempest" (Derek Jarman 1979)

"Caravaggio" (Derek Jarman 1986)

"2001: A Space Odyssey" (Stanley Kubrick 1968)

"Barry Lyndon" (Stanley Kubrick 1975)

Jag funderade på en rent psykoanalytisk studie av Schieles liv och verk (Pris 450 kr), but I don't wanna go CRAAAAAZY! Det är trots allt konststudentens motsvarighet till tunga droger....eller så är det bara grädden på knarkmoset.


RSS 2.0