Så var det klart.

Idag fick jag veta resultatet på uppsatsen. B. Jag kan inte påstå att jag är nöjd, men jag är nöjd utifrån förutsättningarna. Min handledare (Hans Hayden) tillstod själv att jag valt ett otacksamt ämne där han inte varit till mycket hjälp på rent kunskapsmässig nivå, men samtidigt handlar det lite om att min ambition (arrogans?) tog överhanden. Den tog 8 månader att slutföra, jag bytte ämne 2-3 månader in på kandidatnivån, Lilith Performance Studio svarade inte på mina mail eller samtal, jag jobbade med nästan 10 000 sidor material, jag tog bort 3 avsnitt i uppsatsen pga. platsbrist, jag valde ett ämne jag inte visste något om, jag jobbade utefter en metod som inte används inom konstvetenskapen etc. etc.

A for effort, B for result. Jag är stolt över uppsatsen, men samtidigt undrar jag om jag inte gjorde mig själv en björntjänst(?) när jag valde något jag inte brinner för. Hans tyckte iallafall att det var en av de intressantaste uppsatserna som lagts fram, det är jag ändå stolt över. Får ta och fila lite på min finish till nästa uppsats.

A eller B, det är iallafall bra när jag ska söka masternivå och forskartjänst.

Kommentarer
Postat av: kim/beatrix

förstår att det är tråkigt att kämpa för högt betyg och sedan få lägre men det är också en bra erfarenhet, att inse att man är mänsklig och att man inte går under bara för att det inte är högsta betyg i allt. B är ju inte fy skam ;-)

2010-01-25 @ 17:50:45
URL: http://thinkblonde.blogg.se/
Postat av: Alex

Du har så rätt. Jag måste bara få gå igenom mina sedvanliga faser, sedan är det bra igen ;PJag är faktiskt redan på bättre humör. C'est la vie and all that shit! Yeah baby!

2010-01-25 @ 18:29:50
URL: http://dynadin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0