Flytt!

Inte imorgon, men i övermorgon flyttar jag och Linn! Jag ser ofantligt mycket fram emot det av följande anledningar: 1) Kul att bo med Linn (hoppas jag) 2) Utrymme 3) Minskad känsla av ensamhet 4) Mer pengar över.

Yes sirey! Det skulle visserligen vara lustigt om jag sedan kände mig trängd, men sån är jag (svartvittsvartvitt). Ser dock fram emot att spontant kunna tvinga min vänner att komma dit och hänga. Oh yes.

På lördag hjälper mina päron (nu låter jag som Linn) oss med att köra över möbler. Den fula och illaluktande mastodontmöbeln som någon estetiskt handikappad möbelsnickare spytt upp för X antal år sedan är förhoppningsvis försvunnen då. Jag hatar den. Usch. Fy. Blä. Vem fan är så elak att man lämnar något sådant åt de intet ont anande människor som flyttar in efteråt? Köp inte möbler som man inte orkar bära i trappor!

Nåja.

Har skrivit en sida bullshit till hemtentan. Vräkte på med en massa semiotik och ska leta fram referenser i lite av kurslitteraturen... jag fick med en referens till Freud också. Yey me!

Over and out.


Kommentarer
Postat av: Johan

Ser fram emot att besöka boningen! Wanna wanna;-)

2010-04-30 @ 11:37:49
URL: http://kanard.blogg.se/
Postat av: Alex

Gonna gonna! ^^

2010-04-30 @ 12:51:23
URL: http://dynadin.blogg.se/
Postat av: Linn

Tycker om det du skrev! Roligt att se lite bra saker och inte endast det vanliga grejerna som man kan se om varenda dag. ;)

2010-11-29 @ 14:08:56
URL: http://jade.se/reseguide

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0